La Setmana Santa d’Alzira convoca la II Edició del Concurs “Dosel en casa”
El termini s’obri este divendres, 26 de març, i finalitzarà el Dimecres Sant, a les 14.00 hores

La Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa d’Alzira convoca la II Edició del Concurs “Dosel en casa”. Es tracta d’un concurs amb dos categories, foto i vídeo, en el qual els i les participants hauran de recrear, en un d’estos formats, un pas processional de la Setmana Santa d’Alzira. Hi haurà tres premis dotats amb 150 euros, el primer, 100 euros, el segon, i 50 euros, el tercer.

A més, les obres guanyadores es publicaran en el llibre-programa de Setmana Santa 2022, per la qual cosa, qui participe en la categoria de vídeo, haurà d’enviar, també, una fotografia per a la seua publicació, en cas de rebre un dels premis.

Per a participar-hi, cal enviar una única fotografia o vídeo al correu de la Junta de Germandats i Confraries, en el qual s’ha d’afegir el nom complet de l’autor o autora, el número de telèfon, la categoria a la qual es presenta i el nom del pas processional que es recrea. Recorden que la recreació ha de comptar amb el mateix número de figures que el pas original. El termini s’obri este divendres, 26 de març, i finalitzarà el Dimecres Sant, a les 14.00 hores. El Dijous Sant, es publicaran les obres a les xarxes socials i el Divendres Sant, a les 18.00 hores, es publicaran els guanyadors i guanyadores de cada categoria. Escoltem Alejandro Puigvert, des de la Comissió de Joventut de la Junta de Germandats i Confraries:

Deixa un comentari