fbpx

La UD Alzira tornarà als entrenaments el dilluns

Compartix la notícia

La UD Alzira va eixir ahir molt satisfeta de la conversa que el president, vicepresident i entrenador del primer equip, Juan Antonio Sanjuán, Rafa Asensio i Pau Quesada, mantingueren amb el regidor d’esports, Fernando Pascual i el gestor i tècnic d’esports, Enric Taronger i Vicent Tortosa. El pròxim dilluns està previst tornar al treball, bé en el Luis Suñer Picó o en el camp de Venècia de 20 a 22 h.
L’Alzira va plantejar poder entrenar en 2 grups de 12 en compte d’entrenaments de 3-4 persones en un camp com es proposà en principi. Pau Quesada pretenia que fora sempre en el Suñer per l’aïllament que permet, la possibilitat d’entrar i eixir de la instal·lació per llocs diferents i en considerar que l’impacte en la brossa no és tant gran individualment com el treball de conjunt.
També, i molt important, és que el treball sobre gespa natural és millor per als músculs que sobre artificial en una situació tan delicada a nivell físic com és l’actual, després de dos mesos i mig treballant a casa.
El Consell Superior d’Esports determina l’1 de juny com el començament de la fase 2 d’entrenaments on ja es permet el treball en grups de fins a 14 persones tot i que de forma individual. Fins ara, s’ha manat un treball individual als jugadors perquè feren des de casa o en les sessions d’entrenament quan s’ha pogut eixir al carrer.
Divendres visitaran el Luis Suñer Picó per a determinar les sessions d’entrenament.

Compartix la notícia

Deixa un comentari