fbpx

La Unió reivindica el paper de les dones agricultures i ramaderes

Compartix la notícia

La Unió de Llauradors reivindica el paper de les dones agricultores. Així, demana, entre altres mesures, que es visibilitze el seu treball mitjançant incentius que milloren la Llei de Titularitat Compartida i que es fabrique maquinària d’acord amb la seua morfologia. El sindicat assegura que encara s’ha d’avançar molt per aconseguir que estiga reconegut tot el treball que fan les dones en el medi rural.

El 43% del treball en l’agricultura i la ramaderia el duen a terme dones, segons la Unió de Llauradors. No obstant això, explica el Sindicat, ho fan amb baixa protecció, mal remunerades i amb escassa visibilitat en les polítiques que els afecten. Per això, el sindicat demana que es millore el tractament fiscal de les despeses de les explotacions agrícoles inscrites com a titularitat compartida. A més, també proposa que s’establisquen ajudes per a dones de municipis amb risc de despoblament.

La Unió de llauradors demana d’altra banda que la PAC determine mesures de discriminació positiva que realcen el valor del treball de la dona al camp.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-9-marc-2020_md_48679019_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari