La VII Gala de l’Esport reconeixerà els esportistes més destacats d’Alzira

La setena Gala de l’Esport reconeixerà als esportistes més destacats de cada club alzireny. Enguany es realitzarà en el Palau d’Esports el divendres 18 de novembre, a les set i mitja de la vesprada.

Com en l’edició anterior, el Consell Assessor d’Esports i la seua comissió permanent han dut tot el pes organitzatiu, i han comptat amb l’ajuda i suport del departament d’Esport.

Enguany també hi haurà una menció honorífica a una persona implicada en el món de l’esport local, a més de continuar lliurant-se els quatre guardons a proposta dels clubs esportius locals: millor esportista de cada club i tècnic o directiu d’este; millor esportista femenina d’Alzira 2022; millor esportista masculí d’Alzira 2022 i el més important, el guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva.

Este últim guardó, com ja va ocórrer l’edició anterior, serà la proposta de la comissió permanent del Consell Assessor per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la Ciutat que es lliuren a Alzira cada 30 de desembre. Els guanyadors i guanyadores de cada modalitat es desvelaran durant el transcurs de la VII Gala de l’Esport.

Deixa un comentari