La Volta Ciclista provocarà breus talls del trànsit a Cullera

La Volta Ciclista a España recorre hui terres valencianes i arriba a la Ribera en la seua sexta etapa. Una fita esportiva que també afectarà al trànsit esta vesprada, dificultant els accessos per carretera a la localitat de Cullera, meta de l’etapa ciclista de hui.

Tras 158 kilómetros la Volta arribarà a l’alt de la muntanya i el Castell de Cullera. La etapa arranca, ara, a las 13:45 hores en Requena i després de passar per Iàtova, Turís, Picassent i Catarroja seguirà el seu recorregut a través de la carretera del Saler cap al Perelló i Cullera. L’escamot ciclista transcorrerà més de 20 kilòmetres pel terme municipal de Cullera fins arribar al castell. Motiu pel qual està previst el tancament dels accessos al municipi entre les 16.30h i les 17h.

Per tal d’evitar problemes de trànsit, la Unitat de Mobilitat i Seguretat Vial de la Guardia Civil ha mobilitzat 130 dispositius, inclosos 63 motocicletes i un 1 helicòpter, que estaran actius durant les dues etapes en les que la Volta Ciclista travessarà territori valencià.

Deixa un comentari