fbpx

La XII Setmana de l’Economia d’Alzira ja compta amb 650 inscripcions

Compartix la notícia

La dotzena edició de la Setmana de l’Economia compta ja amb 650 inscripcions. Un total de 9 conferències, 7 taules redones, networking empresarial i entrevistes en viu formen part d’esta setmana, que enguany es durà a terme del 17 al 21 de febrer. La jornada va dirigida tant a empresaris com a estudiants o aturats, als quals se’ls obrin les portes al món laboral amb la presència de diverses empreses que busquen perfils professionals.

Este matí s’ha dut a terme la roda de premsa en què s’ha presentat la programació d’esta Setmana de l’Economia que comptarà amb la presència de ponents de reconegut prestigi com Carolina Punset o Zulima Pérez. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha explicat que enguany s’ha volgut dedicar la Setmana de l’Economia a temes socials i d’actualitat com ara la desigualtat en el món laboral o la crisi dels cítrics.

La directora d’IDEA, Carmen Herrero, ha destacat que l’any passat va haver persones que se’n anaren de la Setmana de l’Economia amb una feina, per la qual cosa enguany també hi haurà la presència d’empreses com ara Baltrans, La Casella o Jung que buscaran entre els presents persones amb el perfil professional adequat per treballar amb ells.

L’Associació d’Emprenedors i Empresaris de la Ribera (AJER) també ha participat en la organització d’esta Setmana de l’Economia amb una de les taules redones dedicada a la dona en el paper de mare i en el d’emprenedora. El director de l’associació, Álvaro Múñoz, ha explicat que la taula estarà formada per dones que han pogut compaginar estes dos vessants i donaran pautes sobre com fer-ho.

Una altra de les col·laboracions en esta Setmana de l’Economia és la de Caixa Popular, un banc que segons ha explicat el director, Josep Llopis, sempre ha estat al costat de l’Associació Empresarial d’Alzira. La taula redona organitzada per esta entitat estarà formada pels bancs Ètica, Triodos i Friare, a més de Caixa Popular, que explicaran com poden treballar els bancs seguint un patró de valors ètics.

L’Associació Empresarial d’Alzira (AEA) és una altra de les col·laboradores en este projecte. El sopar que ha organitzat enguany com a comiat serà a la sala Cotonera, on es donarà el guardó de reconeixement per una vida dedicada al món empresarial, amb  la presència del conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent. Cal destacar que un 5% del benefici del sopar anirà destinat a una acció pel canvi climàtic i una associació en fins socials.

Compartix la notícia

Deixa un comentari