fbpx

La XII Setmana de l’Economia d’Alzira va concloure amb el lliurament de premis

Compartix la notícia

La XII Setmana de l’Economia conclou amb un sopar de reconeixement als empresaris guardonats. Muntatges Elèctrics Gallardo, Bernia Forn Pastisseria i Gráficas San Bernando van recollir el seu premi amb la presència del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent. També va acudir a la gala la presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig.

Els polítics valoraren molt la celebració de la Setmana de l’Economia que està convertint-se en un referent a escala comarcal. Rafael Climent va explicar que “la Generalitat donarà suport sempre a este tipus d’iniciatives”.

La representant del PP, Isabel Bonig, apuntà que esta “és una cita indispensable per al seu partit” i va assenyalar que “des del poder públic s’han d’esforçar a donar suport a estes iniciatives que dinamitzen el comerç de la comarca”.

D’altra banda, els dos representants polítics afirmen que “les xicotetes empreses són molt importants perquè fan que la nostra economia vaja generant sinergies i no es deslocalitze”. Isabel Bonig va reivindicar “la necessitat d’una baixada d’impostos per a les empreses familiars”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari