L’actriu Iolanda Muñoz conduirà el programa de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020

Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020 es lliuraran en un programa audiovisual conduit per l’actriu valenciana Iolanda Muñoz. Al programa es descobriran els premis de novel·la, divulgació científica, assaig i poesia 2020. A més, hi haurà la participació dels huit guanyadors i guanyadores i de les entitats patrocinadores, així com també concursos i sorpreses.

La situació sanitària ha derivat en l’adaptació de la gala i sopar de lliurament en este nou format audiovisual. El canvi ha motivat una campanya de publicitat audiovisual en la qual han participat diversos personatges del món de la cultura valenciana com ara l’actriu Pepa Cases, el director Carles Alberola, l’escriptora Teresa Broseta o l’escriptor Màrius Serra, entre d’altres.

Des de la Regidoria de Cultura expliquen que la gran majoria de guardons s’han atorgat a autors novells, la qual cosa resulta satisfactòria perquè demostra que la nostra llengua es manté viva i que els Premis Ciutat d’Alzira estan consolidats. El programa es podrà veure a través del canal de Youtube i la resta de xarxes socials de la Fundació Bromera i al web alzira.es, a les 20:00 hores d’este divendres, 13 de novembre. Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-10-novembre-2020_md_60160973_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari