Lacua demana aportacions económiques, de menjar, medicines o materials

Compartix la notícia

La protectora alzirenya d’animals Lacua segueix necessitant ajuda. La innumerable quantitat de mascotes abandonades durant els mesos d’estiu dificulta cada vegada més la seua tasca de recull de mascotes i a pesar que la situació ha millorat en l’últim mes, segueixen necessitant de la col·laboració ciutadana amb cases d’acollida, adopcions i donacions que els ajuden a seguir endavant amb la seua tasca.

Els mesos d’estiu acostumen a ser dates difícils per l’augment d’abandonament d’animals i per tant de la feina de Lacua. Per això des de la protectora s’han vist abocats a una situació econòmica complicada com a conseqüència dels gran nombre de casos que han hagut d’atendre d’animals amb ferides o malalties que s’havien de tractar.

A pesar de l’inesgotable suport que han rebut en les últimes setmanes i del ressò de la seua situació que s’ha fet en mitjans i xarxes socials, segueixen necessitant ajuda ciutadana per poder eixir del bloqueig econòmic en què es troben i seguir salvant la vida de les mascotes abandonades.

Les aportacions econòmiques, de menjar, medicines o materials poden fer-se en els centres col·laboradors de la nostra ciutat: la Clínica Natura i Divinos Peludos. Les aportacions econòmiques també es poden fer a la web www.lacua.org on trobaran tota la informació. Per als que preferisquen fer aportacions mensuals poden fer-ho a través de la web Teaming on la Cua ja acumula més de 350 col·laboradors.

Compartix la notícia

Deixa un comentari