Lacua demana aportacions económiques, de menjar, medicines o materials

La protectora alzirenya d’animals Lacua segueix necessitant ajuda. La innumerable quantitat de mascotes abandonades durant els mesos d’estiu dificulta cada vegada més la seua tasca de recull de mascotes i a pesar que la situació ha millorat en l’últim mes, segueixen necessitant de la col·laboració ciutadana amb cases d’acollida, adopcions i donacions que els ajuden a seguir endavant amb la seua tasca.

Els mesos d’estiu acostumen a ser dates difícils per l’augment d’abandonament d’animals i per tant de la feina de Lacua. Per això des de la protectora s’han vist abocats a una situació econòmica complicada com a conseqüència dels gran nombre de casos que han hagut d’atendre d’animals amb ferides o malalties que s’havien de tractar.

A pesar de l’inesgotable suport que han rebut en les últimes setmanes i del ressò de la seua situació que s’ha fet en mitjans i xarxes socials, segueixen necessitant ajuda ciutadana per poder eixir del bloqueig econòmic en què es troben i seguir salvant la vida de les mascotes abandonades.

Les aportacions econòmiques, de menjar, medicines o materials poden fer-se en els centres col·laboradors de la nostra ciutat: la Clínica Natura i Divinos Peludos. Les aportacions econòmiques també es poden fer a la web www.lacua.org on trobaran tota la informació. Per als que preferisquen fer aportacions mensuals poden fer-ho a través de la web Teaming on la Cua ja acumula més de 350 col·laboradors.

Deixa un comentari