fbpx

L’agrupació de cooperatives agroalimentàries es queixa de la pujada de l’índex de preus al consum interanual

Compartix la notícia

L’agrupació de cooperatives agroalimentàries s’ha queixat de les informacions que responsabilitzen a la fruita i al petroli de fer pujar l’índex de preus al consum interanual. Des del col·lectiu, asseguren que el preu que paguem els consumidors no es correspon amb la realitat dels llauradors, que porten ja moltes campanyes amb preus de misèria, en moltes ocasions per davall dels preus de producció.

Segons Cirilo Arnandis , estes informacions perjudiquen el ja castigat mercat de la fruita d’ ós.Ja que sí bé és cert ,que els preus per als consumidors s’han incrementat respecte a Juliol de l’any passat, també cal puntualitzar, que els llauradors ,en la major part dels casos,  s’estan veient obligats a abandonar els cultius perquè el preu no és, ni de lluny, el que els consumidors paguem als supermercats.

Arnandis ha recordat que el sector de la fruita d’ós continua immers en al greu crisi que va provocar el vet rus, ja que encara no s’ha aconseguit desplaçar tota la producció que esperaven vendre a un dels mercats més grans del món. 

 

Imatge Diari La Veu 

Compartix la notícia

Deixa un comentari