fbpx

L’Ajuntament augmenta el Pla Asiste a 2’3 milions d’euros

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira presenta la segona actualització del pla d’assistència social i econòmica derivada de la crisi sanitària. En esta segona actualització, el consistori ha augmentat el pressupost 600.000 euros la qual cosa ha resultat una quantitat final de 2,3 milions. A més, no es descarta que hi haja una tercera actualització del pla a finals d’estiu en la qual es podria arribar fins als 3 milions d’euros de pressupost.

Les partides que més han augmentat el seu pressupost en l’últim mes han sigut d’una banda les ajudes assistencials a les quals s’han incorporat 60.000 euros i d’altra banda, la creació del segon pla ocupacional per a persones qualificades al qual s’han sumat 250.000 euros. Estes dos partides han vist multiplicat per dos el pressupost inicial que l’Ajuntament els havia destinat.

Una altra de les novetats de esta segona actualització del pla ASISTE és la incorporació de les partides destinades als bons d’adquisició en comerços locals i la plataforma de venda on line a la qual cosa s’han destinat al voltant de 76.000 euros. Recordem que es tracta de 2.000 targetes valorades en 50 euros i finançades un 20% per l’Ajuntament que podran començar a utilitzar-se a partir del mes de setembre.

Una altra de les partides que ha augmentat a nivell social és la destinada a les beques menjador a les quals s’han atorgat un total de 68.000 euros. Una part d’estos diners prové del fons Som Alzira i una altra part d’altres partides pressupostàries que s’han derivat a este servei.

En total, al voltant 600 xiquets podran disposar durant els mesos de juliol i agost de targetes de 50 euros que podran utilitzar per a comprar menjar als supermercats de Consum. A més, l’Ajuntament no descarta que es puga allargar a les dues primeres setmanes de setembre si el fons de Som Alzira augmenta. L’Ajuntament comprovarà en tot moment que les famílies utilitzen les targetes per adquirir només productes d’alimentació infantil i emetrà un informe valoratiu amb totes les dades, quan finalitze la campanya.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-2-juliol-2020_md_53113056_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari