L’Ajuntament busca la prevenciò per a que els majors de 80 estiguen soles i aïllades després dels successos del cap de setmana

En vora dos hores de la nit de dissabte, Alzira va viure diversos successos que van sacsejar la normalitat de la ciutat. Dos persones mortes, una ferida de gravetat i un incendi són el resum d’un cap de setmana que fa plantejar-se a l govern alzireny diverses mesures per a previndre situacions derivades de la solitud de les persones majors.
Dissabte, alertats per l’olor detectada pel veïnat, policia i bombers entraven a un habitatge del carrer Sueca on trobaven el cadàver d’un home i rescataren una dona que malferida va ser rescatada i traslladada a l’Hospital. Tot seguit eren alertats d’un incendi en la tercera planta d’un edifici del carrer Julia Mateo. Allí pogueren intervindre sense cap cost personal, ja que la propietària no es trobava dins de l’immoble en el moment de l’incendi. I per últim al carrer Severo Ochoa, una persona major que cridava auxili a la planta baixa, va fer que en entrar vegerem que la seua filla que la cuidava havia mort. Successos dels quals l’Ajuntament ha pres nota.
L’alcalde d’Alzira explicava que van a fer una reunió els diferents departaments implicats, com és serveis socials, policia, seguretat, etc. L’objectiu, conèixer quanta gent de més de huitanta anys, viu a soles i en quines condicions.

Deixa un comentari