L’Ajuntament busca solucions per als embussos de la redona de les Fulles

L’Ajuntament d’Alzira busca un alternativa per als conductors que vinguen de la carretera d’Albalat per a evitar els embussos a la redona de les Fulles. Es tracta d’un projecte que ja està confirmat perquè es duga a terme quan siga possible el seu finançament amb les pertinents ajudes de Conselleria. Segons la regidoria de seguretat, esta no és la solució definitiva al problema de la redona però sí que ajudaria a la fluïdesa el trànsit.

El projecte passa per construir una circumval·lació que comence a l’avinguda de la sobirania nacional -on es troba la bolera Birles- i transcórrega pel carrer Entre Naranjos -per darrere dels establiments de menjar ràpid- i que permetera als vehicles que arriben des de la carretera d’Albalat i que no vulguen entrar a Alzira, dirigir-se directament cap al pont Groc. Es tracta d’ una solució temporal que seria sufragada en part pel consistori alzireny.

D’altra banda està la reivindicació de la necessitat d’un nou pont sobre el Xúquer des del polígon fins la zona de la ITV. No obstant això, esta gran inversió hauria d’anar a càrrec de l’administració autonòmica.

Escoltem la regidora de seguretat Sara Garés en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari