fbpx

L’Ajuntament busca una parce·la per a construir un nou Ecoparc amb més capacitat

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira busca una parcel·la per a la instal·lació d’un nou Ecoparc. Per a una població com la de la nostra ciutat, que supera els 40.000 habitants, l’actual Ecoparc resulta menut i caldria buscar-ne un d’almenys 5.000 metres quadrats. De la instal·lació del nou edifici s’encarregarà el Consorci de la Ribera, mentre que l’Ajuntament només ha de buscar l’espai adequat.

L’Ecoparc d’Alzira està construït des de l’any 2000 i té una superfície de 1.500 metres quadrats. Malgrat que oferix un gran servei als ciutadans i va ser dels primers de la Ribera a instal·lar-se, no compleix amb els paràmetres establits segons la ràtio poblacional. Des de la Regidoria de Serveis Urbans es busca ara el terreny adequat per dur a terme esta acció que s’espera puga ser una realitat durant esta legislatura.

D’altra banda, la Regidoria de Serveis Urbans anima la ciutadania alzirenya a fer ús de l’Ecoparc i no deixar el fem al costat dels contenidors. A més recorda que existeix un servei gratuït de recollida de residus voluminosos només cridant al telèfon 962417454.

Compartix la notícia

Deixa un comentari