fbpx

L’Ajuntament convoca tres concursos artístics per a la quarantena

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira convoca tres concursos artístics per realitzar durant la quarantena. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Cultura, que consistix en expressar, a través d’un disseny a una samarreta, un dibuix o un relat, pensaments o sentiments al voltant del coronavirus. Els concursos estan dirigits a persones de totes les edats, des dels 8 anys fins l’edat adulta, i els premis seran lots de materials d’arts plàstics per als dos concursos de dibuix i un lot de llibres per al literari.
Pel que fa al concurs de disseny de samarretes, la regidoria de Cultura li ha ficat el nom de “Anirem de festa”. I és que els concursants hauran de basar les seues creacions al voltant de com els agradaria celebrar la primera eixida al carrer. Respecte al concurs de dibuix en paper, anomenat “La finestra indiscreta” els concursants hauran d’esbossar allò que més els agrade veure des de les seues finestres o balcons. I finalment, el concurs literari que rep el nom de “relats des de la finestra” hauran de girar al voltant de la situació de crisi sanitària.
Els treballs seran entregats a la Casa de la Cultura, una vegada finalitze l’estat d’alarma. I després, avaluats per un jurat especialitzat en cada matèria. Les bases poden consultar-se també a la pàgina web de l’Ajuntament.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-d-039-abril-2020_md_49594180_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari