fbpx

L’Ajuntament d’Alzira ajuda 400 famílies amb targetes de 50 euros per fill o filla per a la compra d’alimentació infantil

Compartix la notícia

En total han sigut 580 les criatures que s’han pogut beneficiar d’esta iniciativa de Serveis Socials en la qual l’Ajuntament ha invertit al voltant de 60.000 euros. Han hagut 38 targetes que no s’han utilitzat però que Serveis Socials afirma que emmagatzemarà per a necessitats futures.

Gràcies al registre de compres del supermercat Consum, l’Ajuntament ha pogut comprovar que no s’ha produït cap incidència pel que fa al tipus d’aliments que han adquirit les famílies. A més, Consum retornarà a l’Ajuntament un 1’25% en vals de compra de la quantitat que el consistori ha invertit en estes targetes de consum i que es destinaran a les entitats d’àmbit social de la ciutat que es dediquen a ajudar a les famílies.

Recordem que el pressupost que s’ha destinat a estes ajudes provenia del fons solidari SOM ALZIRA que es va crear durant la pandèmia i de part del pressupost de la regidoria de Serveis Socials. Les famílies beneficiàries han partit de la llista de la beca de menjador dels col·legis i de les dades tècniques de l’Ajuntament. Escoltem la regidora de Serveis Socials, Marina Mir en l’Informatiu:

      informatiu-migdia-30-setembre-2020_md_57275145_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari