L’Ajuntament d’Alzira alliberarà quasi 5 milions de romanent dels pressupostos per a executar diversos projectes
Les dos partides principals van destinades al nou retén de la Polica Local i al poliesportiu Fontana Mogort

L’Ajuntament d’Alzira alliberarà quasi 5 milions de romanent dels pressupostos per a executar diversos projectes essencials per a l’equip de govern, com són el nou retén de la Policia Local i la reparació del poliesportiu Fontana Mogort. Amb esta modificació pressupostària també es podran dur a terme diverses actuacions per tal de millorar les infraestructures de la ciutat i impulsar l’economia local.

L’Ajuntament ha aprovat hui en comissió informativa les modificacions de crèdit per a habilitar crèdit extraordinari que es destinarà a inversions, serveis urbans i despeses generals. En 2020 l’Ajuntament d’Alzira tancava l’exercici en positiu amb un romanent de tresoreria de quasi 8.5 milions d’euros, del quals hui es modifiquen quasi 5 milions. A banda de les instal·lacions de la Policia Local i el poliesportiu, una de les àrees més beneficiades serà Serveis Socials, ja que el Pla d’Emergència Social s’augmentarà en més de 80.000 euros entre cinc actuacions: un conveni amb Creu Roja, altre amb Norte Perdido, ajudes al lloguer i els projectes “Crida’m” i “Psicòlegs sense fronteres”.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha valorat positivament el fet de poder posar en marxa estes actuacions. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari