L‘Ajuntament d’Alzira anul·la el pagament de la taxa de terrasses per al primer semestre de 2021

Segons afirmen des de la Regidoria d’Hisenda, el pròxim mes de juliol s’estudiarà la continuïtat de la taxa que, en 2020, es va anul·lar al 100%.

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Alzira, Albert Furió, ha explicat que la taxa de terrasses es paga, habitualment, en el mes de març, en un únic tram corresponent als 12 mesos. Enguany, es planteja la anul·lació del 50% del import, el corresponent de gener a juny, i, passats estos sis mesos, l’Ajuntament estudiarà la possibilitat d’exonerar o no del pagament del període referit al segon semestre.

Furió ha assegurat que l’equip de govern és conscient de les dificultats del sector de l’hostaleria i ha recordat que, des de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament ha adoptat mesures, com les ajudes directes per a autònoms de 400 euros i l’exoneració del pagament de la taxa de terrasses de 2020 a tots els hostalers de la nostra ciutat. Segons afirma, en total, en 2020, es destinaren més de 150.000 euros a l’hostaleria. Escoltem el regidor en l’informatiu:

      informatiu-migdia-15-gener-2021_md_63964810_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari