L’Ajuntament d’Alzira aporta 250.000 euros més al Pla d’Ocupació Social
S’incorporaran 23 persones per a un període de 3 mesos, que es poden prorrogar 3 mesos més

La Junta de Govern ha ratificat esta modificació de crèdit provinent de diverses partides, per tal d’incorporar la quantia a esta iniciativa que es va posar en marxa l’estiu de 2020. L’objectiu és facilitar l’accés al mercat de treball als desocupats i desocupades que s’han vist afectats per la situació sanitària derivada de la pandèmia.

Amb esta nova partida, s’incorporaran un total de 23 persones entre qualificats i no qualificats per a un període de 3 mesos, que es poden prorrogar 3 mesos més. Fonamentalment, els llocs de treball que s’han de cobrir es corresponen amb la neteja, desinfecció, control d’accessos i mesures de seguretat establertes amb motiu de la COVID- 19.

En total, l’Ajuntament d’Alzira haurà ocupat amb este pla, 59 persones amb un pressupost total de 750.000 euros per a la contractació de persones que es troben desocupades, a causa de la situació sanitària actual i tindre un perfil professional que es trobe entre els demandats. A més, cal estar empadronat a Alzira almenys els 3 anys anteriors a la presentació de la sol·licitud i ser major de 16 anys.

El passat mes d’agost es van incorporar a l’Ajuntament 20 persones per a tasques de recepció, administració, manteniment, neteja i desinfecció al qual es van destinar 250.000 euros. I, en el mes de setembre, es va produir la incorporació de 16 nous treballadors qualificats amb un pressupost de 250.000 euros més per a cobrir llocs de categoria d’oficial, Formació Professional 1 i 2 i titulacions de grau per a donar suport a les àrees d’esports, Comunicació, Prevenció de Riscos Laborals o IDEA entre altres.

En este sentit, el regidor d’Economia i Hisenda, Albert Furió, ha assegurat que el compromís de l’Ajuntament és donar continuïtat a esta iniciativa, amb la qual es compta amb el treball dels alzirenys i alzirenyes, per tal d’adaptar-se a les noves necessitats municipals en estos moments complicats i d’incertesa. Escoltem les seues paraules:

Ir a descargar

Deixa un comentari