L’Ajuntament d’Alzira aprova un conveni de col·laboració amb l’Entitat de Custodia Vall d’Aigües Vives per a la cessió d’una parcel·la
El termini de la cessió podrà arribar fins als huit anys

L’Ajuntament d’Alzira aprova un conveni de col·laboració amb l’Entitat de Custodia Vall d’Aigües Vives per a la cessió d’una parcel·la a la Vall d’Aigües Vives. L’objectiu és promoure la conservació d’este patrimoni natural a través d’aquesta finca agrícola municipal, sense cultiu ni ús assignat fins ara, on es podran desenvolupar activitats de conscienciació i educació mediambientals, entre d’altres.

El termini de la cessió podrà arribar fins als huit anys en els quals les tres associacions que conformen l’entitat s’han de comprometre a generar un espai educatiu d’alt valor ecològic i social, així com recuperar el sistema de reg tradicional i millorar els valors naturals de l’entorn. Segons va explicar el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, al ple d’ahir, esta iniciativa és una bona opció de lluita contra el canvi climàtic. L’escoltem en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari