L’Ajuntament d’Alzira assegura que la contractació del substitut d’un intendent de policia ha sigut regular i anuncia que farà la publicació
Segons la regidora, Sara Garés, cap membre de la plantilla actual reunia els requisits

Davant les acusacions del PP i la denuncia d’UGT, l’Ajuntament d’Alzira assegura que la contractació del substitut d’un intendent de policia ha sigut regular i anuncia que farà la publicació. El sindicat UGT i el PP han denunciat que no es va donar publicitat a la plaça oferida i que no es va comptar amb la plantilla per a ocupar esta vacant. La regidora de Seguretat, Sara Garés, ha explicat el procediment i ha anunciat que des de Recursos Humans es rectificarà per a donar publicitat al procés.

L’Ajuntament d’Alzira va iniciar un procediment per comissió de servei per a contractar a un substitut per a un intendent de la Policia Local. Segons han denunciat des del PP i UGT, durant este procés no s’ha dut a terme la fase de publicitat de la plaça, així com els mitjans de valoració de les proves selectives. De fet, el PP ha reclamat que s’anul·le l’expedient d’esta contractació, ja que, al seu parer, ha sigut irregular. Escoltem Enrique Montalvà:

Ir a descargar

La regidora de Seguretat i responsable de la Policia Local, Sara Garés, ha explicat als micròfons d’El Dia per Davant que no és necessari un procés selectiu per a comissió de servei, ja que és una vacant de caràcter temporal per necessitat urgent. Segons ha afirmat, cap membre de la plantilla actual reunia els requisits necessaris per a la vacant. A més, ha assegurat que, si ha hagut un error, es rectificarà. L’escoltem en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari