fbpx

L’Ajuntament d’Alzira atorga quasi 4.000 euros en premis a l’innovació educativa i al foment de la lectura

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira atorga quasi 4 mil euros en premis a l’ Innovació Educativa i el Foment de la lectura als centres educatius de la Comunitat Valenciana. La Regidoria d’Educació i Cultura, conjuntament amb la Fundació Bromera, han concedit estos premis als i les docents d’infantil, primària, secundària, educació especial, formació de persones adultes o ensenyances especialitzades d’Alzira que han presentat els millors projectes als concursos. El lliurament es durà a terme durant la primavera de 2021.

Pel que fa a la vint-i-dosena edició dels Premis Innovació Educativa Ciutat d’Alzira s’ha guardonat amb 800 euros el projecte “Per un cor solidari” del CEIP Alborxí; el projecte “I si les coses no foren com sempre ens han contat?” del CE Xúquer d’Alzira amb altres 400 euros i altres 400 per a “Jugamos para Aprender y Aprendemos para jugar” del CIPFP Luis Suñer d’Alzira. Per últim, s’ha dotat amb altres 800 euros al Centre d’Educació Especial Miquel Burguera de Sueca pel projecte “Espais i fortaleses, projecte inclusiu i solidari”.
A més, s’ha atorgat una menció especial al CPFPA Enric Valor d’Alzira.

I pel que fa a la XV edició dels Premis d’Experiències del Foment de la Lectura s’ha atorgat el primer premi de 800 euros, un diploma i un lot de llibres al CEIP Lluís Vives d’Ontinyent. El segon premi de 600 euros, diploma i lot de llibres ha sigut per al CEIP Tirant lo Blanc d’Alzira per “Fullejant entre fulles”.

També s’han donat dues mencions especials amb diploma i lot de llibres a l’IES Hort de Feliu d’Alginet i el CEIP Ausias March de la Vall d’Uixò. Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-27-novembre-2020_md_61028536_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari