L’Ajuntament d’Alzira bonificarà el 50% del IBI a qui instal·le plaques solars, moció presentada pel PP
Els populars lamenten la falta de respostes a altres reclames en la mateixa direcció

L’Ajuntament d’Alzira bonificarà el 50% del IBI a qui instal·le plaques solars, moció presentada pel PP en el ple de febrer i que va ser aprovada per unanimitat. Esta bonificació, que haurà de fer-se efectiva el pròxim any modificant l’ordenança corresponent, està destinada a tot tipus d’immobles en els quals s’instal·len sistemes d’aprofitament tèrmic i elèctric de l’energia solar, sense límits de duració.

Així, el PP d’Alzira ha celebrat el resultat de la seua moció, que considera necessària per a millorar les condicions d’accessibilitat a l’energia fotovoltaica de la ciutat. Tot i això, els populars lamenten la falta de respostes a altres reclames en la mateixa direcció, com la seua petició de conèixer els informes tècnics dels 12 projectes de mobilitat per a Alzira que es presentaren en el mes de setembre, així com dels plans directoris de mobilitat amb els quals, segons l’equip de govern, ja compta la ciutat.

Segons el portaveu del PP, Bernat Ríos, és necessari que l’Ajuntament d’Alzira augmente el seu compromís contra el canvi climàtic amb accions reals com les que els populars proposen. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari