L’Ajuntament d’Alzira commemora el Dia Internacional pels Drets de les Dones amb els comerços i els centres educatius
Degut a la situació sanitària, la tradicional lectura del manifest a la plaça del Carbó no es realitzarà

Degut a la situació sanitària, la tradicional lectura del manifest a la plaça del Carbó s’ha sustituit per un vídeo encapçalat per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora d’Igualtat, Marina Mir, en el que participen els membres de la Comissió Interdepartamental per a la Política d’Igualtat Municipal (COPIM).

Segons han explicat des del consistori, la campanya es completa amb una acció participativa en la qual es busca la difusió i visibilitat d’este dia. La regidoria repartirà entre els comerços i centres educatius de la ciutat un cartell del 8M amb el qual els alzirenys i alzirenyes poden fer-se fotos i pujar-es a les xarxes municipals. Cal etiquetar el perfil de l’Ajuntament en Facebook o Intagram i fer ús del hashtag #Alzira8M2021. Només per fer la foto els obsequiaran amb un imant o un adhesiu i entraran en el sorteig de llibres escrits per dones.

La regidora d’Igualtat, Marina Mir, ha expressat que, tot i que la lluita pels drets de les dones està creixent, encara queda molta feina a fer pel que fa a la desigualtat, sostre de vidre, limitacions professionals, micromasclismes i la violència de gènere. Escoltem la regidora:

Ir a descargar

Deixa un comentari