L’Ajuntament d’Alzira concedeix una Insígnia d’Or a l’àrea de Salut de la Ribera

L’Ajuntament d’Alzira concedeix una Insígnia d’Or a l’àrea de Salut de la Ribera en l’edició d’este 2020 pel seu treball durant la pandèmia. També rebran Insígnia la Pirotècnia Crespo, la directora del Conservatori Superior de Música, Maria Dolores Tomás Calatayud, i el Col·legi d’Advocats d’Alzira. Pel que fa a la categoria d’esports, enguany ha quedat deserta. L’entrega se celebrarà, com sempre, el 30 de desembre en un acte adaptat a les circumstàncies sanitàries.
Recordem que les Insígnies d’Or d’Alzira tenen l’objectiu de reconèixer persones, entitats o associacions que han destacat en la seua tasca al llarg de la seua trajectòria. Les Insígnies es divideixen en cinc modalitats: humanisme, que enguany recau sobre els sanitaris i les sanitàries; cultura, que s’ha decidit atorgar en 2020 a la primera dona que va obtindre la càtedra de vent-flauta, Mª Dolores Tomás Calatayud; en la categoria d’activitats diverses, serà el Col·legi d’Advocats qui reba enguany el guardó pels seus 150 anys, i en activitats empresarials el premi és per a la Pirotècnia Crespo pels seus 100 anys.

Enguany s’ajorna la tradicional cercavila, la baixada de la bandera i el plenari però sí que es realitzarà un acte recordatori del dia de la ciutat per a commemorar l’entrada a Alzira de Jaume I. Serà el 30 de desembre a les 12 del migdia a la porta del consistori i consistirà en la lectura de la proposta de les insígnies per al plenari i un parlament. En acabar es llançaran carcasses i s’escoltarà l’himne. Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en l’informatiu:
Ir a descargar

Deixa un comentari