L’Ajuntament d’Alzira condemna la violació d’una menor i el pare lamenta que arribe deu mesos tard

L’Ajuntament d’Alzira es reaferma en la condemna i rebuig de la violació grupal a una menor d’Alzira. Una condemna que segons el pare de la menor, que va estar al plenari, arriba tard deu mesos després dels fets.

La proposta inicial presentada pel Partit Popular va ser modificada i consensuada per tal que fora una declaració de tota la institució. No obstant això, el partit popular recriminà al govern que no s’haguera ajudat a la família i que en la moció aprovada finalment no aprovarà la celebració d’un acte públic de condemna d’estos fets. Marisa Escrivà.

Des del govern es va acusar al partit popular de no tindre escrupols per utilitzar a una víctima. Així mateix, la regidora d’igualtat considera que era contraproduent el que estaven fent perquè afectava negativament a la víctima. Marina Mir.

El pare de la víctima va intervindre al plenari per a recriminar al govern que no s’interessaren per la família de la víctima i que l’Ajuntament no s’haja posicionat condemnat l’acte, més enllà de que hi haguera sentència condemnat els autors. Una indefensió que no sols té la filla sino també molts altres menors. Per al pare de la víctima la condemna arriba després de deu mesos de calvari.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, explica que la condemna explicita de l’acte es va fer només coneixer la sentència que condemnava tres menors de la violacó i que ells mateix ho reconeixien. Diego Gómez.

Deixa un comentari