L’Ajuntament d’Alzira continua la neteja de pintades amb la campanya “De cara a la paret”
S'estan netejant pintades amb missatges d'odi

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha realitzat la tercera intervenció d’esta campanya, en la qual s’han pintat, principalment, les zones properes als instituts i als col·legis de la ciutat. Està previst que, quan siga possible, es continue per altres barris i zones dels polígons industrials.

Així, amb la campanya “De cara a la paret” es continuen netejant algunes de les parets d’edificis públics i privats que han sigut pintades amb missatges feixistes, masclistes, obscens i xenòfobs que, al parer de l’equip de govern, no es poden permetre perquè fomenten l’odi i atempten contra els drets humans.

Alfred Aranda, regidor de Cultura, ha explicat que l’Ajuntament no pot fer-se càrrec, de manera continuada, de les despeses que suposa la neteja de totes les pintades i ha demanat els ciutadans i ciutadanes que, si veuen una persona fent pintades, ho comuniquen a la Policia Local. A més, ha denunciat que l’augment de pintades de banderes d’Espanya que, a parer seu, provoquen conflictes innecessaris. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari