fbpx

L’Ajuntament d’Alzira convoca el VI Concurs d’Instagram de Falles

Compartix la notícia

Amb l’imminent arribada de les falles, l’Ajuntament d’Alzira convoca el VI Concurs d’Instagram de Falles, en el que poden participar totes les persones usuàries de l’aplicació mòbil. Participar és tant senzill com realitzar fotografies que mostren qualsevol aspecte de la festa fallera de la ciutat d’Alzira, etiquetant-les amb #fallespatrimoni20. L’objectiu és mostrar les falles des del punt de mira de l’espectador i promocionar la nostra festa.

Entraran en concurs totes les imatges etiquetades entre el 29 de febrer i el 20 de març. La participació no necessita de cap inscripció i és totalment gratuïta, a més cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i amb la temàtica del concurs, Falles d’Alzira. El premis són: primer premi 150 euros, segon premi 100 euros, i un tercer premi amb una quantia de 50 euros. Els premis s’abonaran als guanyadors per mitjà de transferència bancària.

Com en edicions anteriors, de les vint fotos finalistes la instantània que obtinga més “m’agrada” en les pàgines de Facebook i Instagram obtindrà el premi al Vot Popular, sense consignació econòmica, però passant a ser la foto que anunciarà el concurs d’Instagram del pròxim any.

Compartix la notícia

Deixa un comentari