fbpx

L’Ajuntament d’Alzira destina vora 70.000 euros per a ajudes d’emergència

Compartix la notícia

Alzira destina vora 70.000 € per a ajudes d’emergència.
L’Ajuntament d’Alzira ha incrementat els seus serveis a famílies que ho necessiten, per tal de fer front a la crisi social i sanitària.
Pel que fa a l’atenció domiciliària, s’ha incrementat el servei en vora un 30% més. El servei d’ajuda a domicili arriba a 107 famílies, 29 més que abans de la crisi sanitària. Pel que fa a les ajudes econòmiques, des del passat 27 de març fins al 21 d’abril, s’han donat al voltant de 305 ajudes d’emergència que sumen un total de 68.545 €, per a poder pagar serveis de primera necessitat.

D’altra banda, pel que fa a les ajudes per a menjar, es treballa amb la col·laboració de Creu Roja i, actualment, s’està atenent 350 famílies noves, que s’afigen a les 1.198 que formaven part d’este programa a l’inici de l’estat d’alarma. També en esta línia, s’ha duplicat el servei Menjar a casa. A les 35 famílies, que ja s’estaven atenent, hem de sumar 32 famílies més, que s’han afegit a este programa, i 14 més, en llista d’espera, però que en els pròxims dies també seran beneficiàries.

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ha assegurat que “com es va anunciar la passada setmana, el departament ja treballa en la creació d’un fons de solidaritat anomenat Som Alzira”.

S’han tramitat de manera urgent 28 nous expedients de renda valenciana d’inclusió, per a poder donar resposta a les famílies de manera més integral i amb perspectives més inclusives.

Respecte a la vivenda, es treballa conjuntament amb l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sol per fer l’adjudicació de 8 vivendes socials en el nostre municipi pròximament.
Pel que fa a l’assistència telefònica, s’han atés 1.425 telefonades de persones que necessitaven algun tipus d’ajuda econòmica, social i/o psicològica, a les quals s’ha donat resposta.
Així mateix, l’Ajuntament està en contacte diari amb les residències de persones majors, per tal de conéixer l’estat del personal i dels residents i establir necessitats.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-24-d-039-abril-2020_md_50386710_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari