L’Ajuntament d’Alzira distribuirà els llibres guardonats als PLCA 2019 als centres educatius

L’Ajuntament d’Alzira distribuirà exemplars dels llibres guardonats als PLCA 2019 a les escoletes municipals, col·legis i instituts de la ciutat. Repartirà, també, material didàctic: el quadernet “El Pont a la Natura” amb activitats variades i el CD “Cap al sud”, de Paco Muñoz.

La Regidoria de Cultura, a través del SERVAL, ha volgut posar en marxa esta iniciativa per a contribuir al foment de la lectura d’obres escrites en la nostra llengua; a més, com que la situació sanitària no ha permés realitzar les animacions artístiques i mediambientals previstes al voltant del mural “El pont de la Natura”, la regidoria ha decidit fer arribar el quadern, publicat per Edicions 96, a l’alumant de segon de primària perquè el complete a l’escola o a casa.
La distribució es realitzarà entre este mes de novembre i abril de 2021 i els exemplars, tots publicats per Edicions Bromera, s’aniran repartint, primer, per les escoles infantils i el primer cicle de primària i, més endavant, a l’alumnat de l’ESO i batxillerat. Arribaran, també, a associacions culturals com La Nostra Veu.
Alfred Aranda, regidor de Cultura, ha manifestat que amb aquesta campanya es volen promocionar els PLCA i fomentar l’ús i l’estima del valencià. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-17-novembre-2020_md_60504400_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari