L’Ajuntament d’Alzira encarrega escultures als artistes fallers per a pal·liar la falta de treball
La Regidoria de Festes ha llançat esta iniciativa baix el lema “Per amor a l’art”

La Regidoria de Festes ha llançat esta iniciativa baix el lema “Per amor a l’art” i ha encarregat una colecció d’escultures que representen diferents disciplines artístiques com la dança, la literatura o el teatre. El consistori ha designat 1.800 euros per obra a esta campanya i la intenció, segons asseguren, és que les escultures perduren en el temps.

Després de la suspensió de les Falles de 2020, l’Ajuntament d’Alzira es va reunir amb els artistes fallers per a escoltar les seues inquietuts i tractar d’ajudar-los. Aleshores, es va llançar la idea d’encarregar estes escultures, una campanya que ara, que s’han ajornat les Falles de 2021 per al segon semestre de l’any, és encara més important per als artistes.

Segons afirma el regidor de Festes, Xavi Pérez, l’assignació de les obres es va fer per sorteig entre els tallers i cinc d’ells han acceptat la proposta; són Bernat Estela, que representarà la dança, Roberto e Iván Parra, amb el teatre, Toni Pérez, amb la literatura, Fernando Llopis, “Ferni”, representarà el cine, i Borja Lorente, que dedicarà la seua escultura a la música. Segons ha explicat el regidor, la intenció és que les obres no siguen efímeres. Escoltem Xavi Pérez en l’informatiu:

      informatiu-migdia-21-gener-2021_md_64270937_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari