L’Ajuntament d’Alzira enceta els treballs de poda a les instal·lacions dels centres escolars alzirenys

Comencen els treballs de poda als centres escolars. La regidoria de serveis urbans ha començat la poda d’arbres a col•legis i escoletes infantils municipals hui per a deixar tot a punt de cara al inici del nou curs.
La majoria d’arbres que estan podant-se són moreres. A estos arbres se’ls fa dos tipus de podes. En primer lloc les podes de formació, que s’apliquen als primers anys de vida dels arbres, ajuden a donar-los forma. En segon lloc les podes de manteniment, que eliminen les branques en mal estat, les que molesten per estètica o aquelles que tenen perill de perjudicar algun element o trencar-se. En el cas d’estes moreres la poda és anual.
A més d’esta actuació s’han elaborat informes tècnics per comprovar la situació dels arbres vells als centres escolars, on s’han talat aquells que tenien perill de caiguda i que podien ocasionar desperfectes.
El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, explica que es tracta d’una actuació que es fa cada any als nou centres escolars d’Alzira i que està previst que es finalitze abans de que acabe agost.

Deixa un comentari