L’Ajuntament d’Alzira es compromet amb els hostalers i hostaleres a mantindre una comunicació fluida
Després de la concentració d’ahir, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, es va reunir amb els afectats

L’Ajuntament d’Alzira es compromet amb els hostalers i hostaleres a mantindre una comunicació fluida, per tal de garantir la supervivència dels seus negocis. Després de la concentració d’ahir, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, es va reunir amb els afectats per tal d’arribar a un acord i donar a conéixer quina serà el full de ruta que adoptarà l’equip de govern per tal de pal·liar les conseqüències de la Covid-19 que han afectat de forma imminent al sector.

Per la seua banda, Diego Gómez, ha assegurat que en la propera setmana s’espera que la Generalitat done el vistiplau al pla Resisteix que suposaria una ajuda de més d’1.000.000 euros per a la ciutat d’Alzira. Segons ha explicat, serà un tràmit molt senzill i paregut al de l’any passat i s’espera que es puga començar a gestionar-se entre el 7 i 8 de febrer.
D’altra banda, el representant del sector de l’hostaleria en l’Associació Empresarial d’Alzira, Toni López, ha reconegut que la sintonia amb l’Ajuntament és bona, però insisteix en què és necessari rebre estes ajudes com més prompte possible. Escoltem Diego Gómez i Toni López en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari