fbpx

L’Ajuntament d’Alzira i el Serval repartixen adhesius, bosses de tela, cubilets i calendaris als comerços

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira i el Servei de Promoció i l’Ús del Valencià promocionen un any més el comerç local i la nostra llengua amb el repartiment nadalenc d’adhesius i bosses de tela als comerços de la ciutat. També es repartirà un cubilet d’escriptori, que ret homenatge al centenari del Gran Teatre, i el tradicional calendari laboral. El Serval i l’Ajuntament repartiran, també, les cartes dels Reis d’Orients als centres educatius d’Alzira per tal de fomentar l’escriptura en valencià entre els xiquets i xiquetes.

Serà la pròxima setmana quan el consistori comence amb el repartiment dels adhesius a les botigues de regals, joguets, roba de xiquets/etes, llibreries i papereries amb dissenys de la il·lustradora alzirenya Empar Piera que contenen lemes com “Espere que t’agrade” o “El millor regal eres tu”. A les fruiteries, verduleries i forns es dispensaran lots de a voltant de 20 o 25 bosses amb el lema “Alzira viu el Nadal” amb l’objectiu de fomentar l’ús d’este tipus d’envasos en contraposició de les bosses de plàstic.

L’objectiu d’esta campanya, afirmen des de la regidoria de cultura, és que el valencià estiga present a les nostres festes no sols pel que fa a la llengua sinó en tot allò que envolta la festa com les nadales, els menjars o els jocs i que ens identifica com a poble. Així ho ha explicat el regidor de cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-10-desembre-2020_md_62151583_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari