L’Ajuntament d’Alzira i una comunitat de veïns denuncien pintades obscenes a les Muralles Àrabs
Segons afirmen des del consistori, no sols han pintat les parets, bancs i muralles, sinó també el videoporter de l’edifici de la plaça La Sang

L’Ajuntament d’Alzira i una comunitat de veïns denuncien pintades obscenes a les Muralles Àrabs, situades a l’inici de l’avinguda Luis Suñer. Segons afirmen des del consistori, no sols han pintat les parets, bancs i muralles, sinó també el videoporter de l’edifici de la plaça La Sang, per la qual cosa s’ha presentat una denuncia formal i la identificació dels delinqüents està en marxa.

Des de la Regidoria de Cultura es va posar en marxa, fa unes setmanes, la campanya “De cara a la paret” per tal de millorar l’aspecte de la ciutat. Entre altres coses, es netejaren les pintades fetes sobre les Muralles Àrabs i les parets de l’edifici de la plaça Capella de la Sang, zones que estos últims dies han tornat a aparèixer pintades amb esprais. Segons afirmen des del consistori, les càmeres de seguretat situades en l’edifici de la Fiscalia han enregistrat el moment en què uns joves produïren estos actes vandàlics.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha condemnat estes agressions a edificis municipals i privats i ha demanat la col·laboració ciutadana. A més, ha confirmat que la campanya “De cara a la pared” continuarà en altres barris. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari