L’Ajuntament d’Alzira incorpora 63 nous treballadors gràcies als plans per al foment de l’ocupació EMPUJU i ECOVID

Un total de 63 persones s’incorporen a treballar a l’Ajuntament d’Alzira al llarg d’esta setmana dins dels programes de foment de l’ocupació EMPUJU i ECOVID. Les noves persones, algunes de les quals han començat hui a treballar, comptaran amb contracte laboral d’obra i servei amb una duració de 12 mesos i a jornada completa.

Es tracta de dos programes subvencionats pel Servei d’Ocupació Labora, de la Generalitat Valenciana amb 1,3 milions d’euros. 26 persones s’incorporen gràcies al pla EMPUJU, orientat a la contractació de joves menors de 30 anys. D’altra banda, 36 persones s’incorporen amb l’ECOVID, un pla nascut arran de la pandèmia i destinat a la contractació de persones d’almenys 30 anys per entitats locals. Diego Gòmez, alcalde d’Alzira i regidor d’ocupació i desenvolupament econòmic, espera que amb l’ajuda d’estos programes l’atur puga descendir per sota de les 3.000 persones a l’any 2022.

Al llarg de l’any que acaba, les contractacions mitjançant els plans de foment d’ocupació a Alzira han ascendit a un total de 163 persones, segons assenyalen des del Servei de Desenvolupament Econòmic d’Alzira, Idea.

Vos contem també que demà es lliuraran les ajudes municipals EMPREN 2021 a les noves empreses constituïdes en Alzira. A l’acte assistiran les persones emprenedores beneficiàries de l’ajuda municipal, que es farà efectiva, mitjançant una Targeta d’Alzira de 600 € per a consumir en el comerç local. L’acte tindrà lloc demà a la 13.30 al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Deixa un comentari