L’Ajuntament d’Alzira inicia una segona campanya de bons de comerç

L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, inicia una nova campanya de bons per incentivar el consum en el comerç local de cara a Nadal. Enguany, i per primera vegada, es portarà a terme una segona emissió de bons dins del mateix exercici, que suma ja quatre edicions i que ha suposat fins ara una injecció directa en el teixit econòmic d’Alzira de 500.000 € i la venda de 7.000 bons.

A partir del dilluns 28 de novembre ja es podran adquirir els bons fins esgotar els 1750 que es posaran a la venda. Recordem que els bons de comerç d’Alzira són targetes electròniques per valor de 100 € que el ciutadà adquirix per 60 €, on l’Ajuntament d’Alzira subvenciona la resta dels 40 €. La novetat és que enguany, es podran utilitzar en compres no sols en establiments comercials, sinó també en serveis i establiments d’hostaleria adherits a la Targeta d’Alzira. Teresa Pons, tècnica de comerç d’IDEA, explica que és una iniciativa que agrada molt a les empreses i als comerços.

Esta quarta edició començarà la venda de les targetes en les instal·lacions del servei municipal d’IDEA, amb cita prèvia a partir del pròxim dilluns. S’haurà de reservar obligatòriament, a través de l’agenda habilitada en el web www.idea-alzira.com. La data límit d’ús dels bons serà el 31 de desembre de 2022, i en esta edició es permet la compra de dos bons per persona.

Deixa un comentari