L’Ajuntament d’Alzira ja ha rebut les obres guanyadores en la 32 edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020
Es tracta de huit llibres en total, dels quals ja s’han publicat sis per part d'Edicions Bromera

L’Ajuntament d’Alzira ja ha rebut les obres guanyadores en la 32 edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020, publicades per Edicions Bromera. Es tracta de huit llibres en total, dels quals ja s’han publicat sis, que ja poden trobar a les llibreries i a la Biblioteca Municipal. L’acte oficial de presentació d’estes obres està previst per al voltant del dia del llibre, 23 d’abril, així com un recital de música en valencià a la Casa de la Cultura.

Segons ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda, enguany s’han publicat més prompte que mai les obres guardonades. Els llibres publicats són: Els fantasmes i madame Lévy, de Jordi Torrent, Premi de Novel·la; Anar a Saturn i tornar, de Marta Barceló, Premi de Teatre; La gerra d’Hècabe, de Carme Rufino, Premi de Poesia; Els adeus del Jaguar, de Joanjo Garcia, Premi de Narrativa Juvenil; La banda dels llunàtics, de Francesc Puigpelat, Premi de Narrativa Infantil; i El bosc i la casa, de Joaquim Espinós, Premi d’Assaig.

De moment, es troben pendent de publicació: L’oxigen: història íntima d’una molécula corrent, d’Álvaro Martínez, Premi de Divulgació Científica Estudi General, i La sopa de Tomàs, de Subi, Premi d’Àlbum Il·lustrat.

Alfred Aranda ha afirmat que l’Ajuntament d’Alzira i Edicions Bromera ja estan treballant en la convocatòria de la 33 edició dels PLCA. A més, ha confirmat que, des del Serval, es continua amb la tercera fase de la campanya de dotació dels llibres guardonats a tots els centres educatius d’Alzira. Escoltem el regidor:

Ir a descargar

Deixa un comentari