L’Ajuntament d’Alzira llança un webinar sobre l’Anell Verd d’Alzira

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira llança un webinar al voltant del projecte que s’ha portat a terme en l’Anell Verd d’Alzira. Este webinar està dirigit a professionals del paisatgisme i tècnics municipals i ha estat organitzat per la fundació Viles en Flor de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana.

La ponència titulada “Anell Verd d’Alzira: una infraestructura próxima y dinámica” exposa els motius pels quals es va iniciar el projecte, l’evolució en la execució del mateix, així com totes les vessants de mobilitat, d’integració social i participació ciutadana, el disseny paisatgístic i els valors de biodiversitat i beneficis ecosistèmics.

La jornada ja està disponible per a tots els públics en el canal de YouTube de Viles en Flor Comunitat Valenciana. Des del departament de Medi Ambient s’anima a la ciutadania a conéixer els valors d’esta important infraestructura verda periurbana que gaudeix de tanta acceptació social.

Deixa un comentari