L’Ajuntament d’Alzira no vol cedir els seus estalvis a l’Estat per fer front als seus pagaments

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies demana flexibilitat als grups polítics davant la proposta del govern de congelar el decret sobre els estalvis dels Ajuntaments. L’Ajuntament d’Alzira es mostra en desacord amb esta demanda i exigix una modificació de la llei que permeta els Ajuntaments utilitzar la totalitat del romanent de manera autònoma.

La Federació ha fet esta demanda després que el Ministeri d’Hisenda anunciara la congelació dels estalvis dels Ajuntaments i la cessió de només 5 milions del fons municipals. Des de l’Ajuntament d’Alzira expliquen que per al consistori alzireny és impossible cedir este romanent pel crèdit que es va demanar amb motiu de la covid-19.

Des de l’Ajuntament d’Alzira expliquen que cal modificar la llei Montoro pel que fa a l’estabilitat pressupostària i la regla de despesa perquè es permeta a nivell municipal gestionar les inversions i contractacions segons les circumstàncies de cada municipi. Així ho ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez en l’informatiu.

Ir a descargar 

Deixa un comentari