L’Ajuntament d’Alzira oferix 50 beques per a cursos formatius en línia d’IDEA

L’Ajuntament d’Alzira ofereix 50 beques per a fer cursos en línia. Els cursos estan dins del programa de formació en línia d’IDEA, “Aula Mentor”. Es tracta d’una plataforma que oferix més de 150 cursos de 25 famílies professionals distintes. Són cursos avalats pel Ministeri per la qual cosa, una vegada finalitzats, s’expedeix un certificat oficial.

En esta ocasió, les beques s’otorgaran per ordre de registre d’entrada i no per criteris econòmics o per recomanació d’un orientador, com es fa normalment. A més, si la iniciativa té èxit, és possible que s’amplie el nombre de beques pròximament. Per fer els cursos l’única cosa que es necessita és un ordinador. A més, afirma Carmen Herrero, directora d’IDEA,  els cursos són molt accessibles fins i tot per a la gent que no està habituada a les noves tecnologies.

Els cursos tenen una durada d’entre 80 i 100 hores, que poden distribuir-se al gust de l’alumne. L’examen final, com que és presencial, quedarà ajornat fins que finalitze l’estat d’alarma. Per a les persones que no obtinguen beca, tenen un cost de 25 euros al mes. Per a apuntar-se, l’únic que s’ha de fer és entrar a la pàgina web www.aulamentor.es

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-26-marc-2020_md_49327893_wp_1

Ir a descargar

Deixa un comentari