L’Ajuntament d’Alzira posa fi al contenciós amb el grup Sunyer pel polígon de la carretera d’Albalat

L’Ajuntament d’Alzira celebra un ple extraordinària per a aprovar un conveni amb el grup empresarial Suñer. El conveni desbloca la urbanització del polígon de la carretera d’Albalat i suposa acatar la sentència per la qual este grup empresarial cobrarà 2 milions dos cents mil euros.

La reclamació d’estos diners com a indemnització data de quan es va urbanitzar este polígon. Una urbanització que va iniciar el grup Suñer, propietari de la majoria dels terrenys, abans de que l’Ajuntament duguera a terme el projecte integral de la urbanització de la zona. Al 2013 les empreses Sunyer reclamaren a l’Ajuntament prop de tres milions d’euros per ocupació irregular dels seus terrenys. La reclamació va arribar als tribunals que finalment han donat la raó al grup empresarial. Amb el conveni que s’aprova esta vesprada, l’Ajuntament pagarà els 2.2 milions al grup Sunyer que obliga la ultima sentència de 2018, i ho farà en tres mensualitats.
Així mateix, el conveni permetrà a l’Ajuntament cobrar els deutes que arrossegaven estes empreses i desbloqueja este polígon. Diego Gómez, alcalde d’Alzira.

El plenari s’emetrà en directe a través d’Alzira Ràdio a partir de les set de la vesprada. Prèviament al debat dels temes, l’Ajuntament d’Alzira condemnarà l’assassinat masclista ocorregut a la Vila Joiosa i mostrarà el respecte i condol als familiars i amics amb un minut de silenci.

Deixa un comentari