L’Ajuntament d’Alzira premia l’ús del valencià en el comerç local i difon el vocabulari del forn en bosses de pa

“El comerç d’Alzira parla valencià” enceta hui la seua tercera edició.  Des del Serval s’han convocat el III Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local, una campanya subvencionada, en part, per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

L’Ajuntament ha establert dues modalitats. La primera premia l’ús del valencià en la retolació i el material imprés, i la segona premia l’ús del valencià aplicat a les xarxes socials i les noves tecnologies. Hi ha un primer premi de 600 € i un segon premi de 400 € per cada modalitat.

Per a poder participar-hi, cal aportar un dossier en què els participants expliquen com usen el valencià al seu establiment.  Només es podrà participar en una de les dues modalitats. El termini de presentació finalitza el 18 d’abril. Ara bé, tal com explica el regidor de cultura, Alfred Aranda, no poden repetir premi.

A més, per a difondre la campanya, l’Ajuntament d’Alzira facilitarà esta setmana als forns i pastisseries de la ciutat bosses de tela per al pa perquè les repartisquen entre la seua clientela. Estes bosses, que tingueren una gran acceptació l’any passat,  compten amb vocabulari relacionat amb el món del forn i les pastisseries, ja que també es fomenta el consum de pans i pastissos tradicionals i de qualitat. L’edició és limitada i cal recollir-la als forns d’Alzira.

Deixa un comentari