fbpx

L’Ajuntament d’Alzira premiarà les falles amb bon ús del valencià

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira premiarà de nou les falles que facen un bon ús del valencià. El Consistori repartirà mil euros entre les falles que presenten els seus cartells a concurs. L’objectiu d’esta iniciativa és fomentar la utilització de la nostra llengua i educar a la ciutadania pel que fa a la correcció lingüística. Les falles poden presentar la seua sol·licitud fins al dia 2 de març.

El SERVAL i la Regidoria de Cultura han organitzat per tercer any consecutiu els premis per a l’ús del valencià en el món faller. Els criteris de valoració passen per la riquesa de les expressions lingüístiques, els recursos literaris i les propietats textuals. També es tindrà en compte l’esperit d’invenció i l’ús de la ironia, així com que els textos estiguen relacionats entre sí amb un tema global.

El jurat, format per membres de l’Equip de Govern, Educació i el SERVAL, escollirà tres textos. El primer premi tindrà un valor de 500 euros, el segon de 300 i el tercer de 200. Per a l’Ajuntament d’Alzira una de les aportacions culturals més importants que realitzen les falles és l’ús de valencià en tots els actes, monuments i publicacions.

Compartix la notícia

Deixa un comentari