L’Ajuntament d’Alzira prepara un dispositiu especial per a les segones pasques

Este cap de setmana, l’Ajuntament d’Alzira també ha preparat un dispositiu especial per als paratges naturals. Des de l’àrea de medi ambient, es recorda que l’aforament a la Murta està controlat i restringit a 350 persones cada dos hores i mitja, per a evitar massificar este espai natural.
Per tal d’accedir es pot reservar cita prèvia a la plana web de l’Ajuntament. En qualsevol cas, l’accés estarà controlat al igual que el passat cap de setmana. L’Ajuntament així mateix reforçarà l’atenció als paratges naturals de la Murta i la Casella i per això es comptarà tant diumenge com dilluns amb la col•laboració de Protecció Civil, la policia local i una empresa de seguretat.
L’increment de personal en els paratges naturals té com a ’objectiu regular l’accés al pàrking, el trànsit i controlar el compliment de les normes de visita. No obstant això, el comportament cívic responsable de les persones és fonamental per tal d’assegurar una estància segura, agradable i respectuosa amb el medi ambient.

Deixa un comentari