L’Ajuntament d’Alzira reafirma el seu compromís amb la lluita contra la violència masclista

L’Ajuntament d’Alzira reafirma en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència de Gènere el seu compromís amb la lluita contra la violència masclista i les desigualtats que la legitimen. Ho farà esta vesprada en el plenari de novembre en una moció per a la qual demana el suport de l’oposició. En esta moció, el consistori demana, també, a l’Estat que es reformen les lleis perquè estiguen reflectides totes les formes de violència contra les dones.

VOX Alzira presentarà també una moció de la declaració institucional amb motiu d’este dia que es discutirà i votarà amb la resta dels partits de la corporació.

Enguany, encara que no s’ha pogut dur a terme l’habitual concentració a les portes del consistori, l’Ajuntament sí que ha col·locat la tradicional pancarta a la façana de l’edifici i llegirà el manifest de condemna als assassinats masclistes esta vesprada al plenari. A més, l’equip de govern es fa també fet ressò de la campanya de la Generalitat “Ho contes com ho contes, és violència sexual” i a de la campanya de la Mancomunitat de la Ribera Alta “Dones grans i valentes”. Escoltem la regidoria d’Igualtat, Marina Mir, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari