L’Ajuntament d’Alzira rebrà 184.000 euros per la segona entrega dels Fons de Cooperacio Municipal

Alzira rebrà 184.000 euros més en la segona entrega dels Fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València. En esta segona entrega del mateix programa es donarà a La Ribera 3,8 milions. Estos diners estan destinats tant a la inversió com les despeses corrents dels ajuntaments valencians.
Enguany la Diputació incrementarà a la Comunitat estos fons fins als 80 milions d’euros. La corporació provincial de Valencia ja ha ingressat als diferents ajuntaments un total de 40 milions d’esta dotació i està previst que done 20 milions en els pròxims dies una vegada s’aprove en la Comissió d’Hisenda i prepare una última assignació a este programa conjunt amb la Generalitat de 20 milions més que arribaran abans de l’estiu.
Els Fons de Cooperació son una iniciativa que la Diputació va posar en marxa a l’any 2017. El que es volia aconseguir amb esta mesura era agilitzar la burocràcia i donar als municipis vies de finançament per a poder fer el seu dia a dia. Des que l’iniciativa començà al 2017 la Diputació l’ha ampliat fins arribar als 80 milions d’euros dedicats enguany, el que quadruplica el destinat el seu primer any de funcionament.

Deixa un comentari