L’Ajuntament d’Alzira recomana visitar espais naturals de la ciutat més enllà de la Murta i La Casella
Es recomana fer reserva prèvia per a visitar la Murta de matí els caps de setmana i festius

Amb l’arribada dels dies festius relatius a Falles i Setmana Santa, els paratges naturals d’Alzira estan més concorreguts, per la qual cosa des del consistori han volgut recordar les diferents zones verdes de la ciutat i han recomanat visitar-les de vesprada, quan estan menys freqüentades.

Així doncs, durant els pròxims dies festius, els alzirenys i alzirenyes poden gaudir de la natura a l’Anell Verd, el Mirador del Xúquer, la Muntanyeta o el Passeig Fluvial, a més de la Murta i La Casella. Cal recordar que l’Anell Verd compta amb panells informatius, en format sonor, sobre les espècies naturals i els elements patrimonials que es troben en cadascun dels trams quilomètrics. A més, en ell es troba el Mirador del Xúquer, que incorpora una zona de bosc de pins, una zona de jocs per als xiquets i xiquetes i un mirador en la desembocadura del Barranc de la Casella amb el riu Xúquer.

El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, ha assenyalat que els paratges de la Murta i La Casella són els més freqüentats, per la qual cosa aconsella visitar la resta. A més, per tal d’evitar aglomeracions, ha recomanat fer reserva prèvia per a visitar la Murta en cas d’acudir als matins en cap de setmana o festius. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari