L’Ajuntament d’Alzira reconeix l’excel.lència acadèmica

Ahir el Gran Teatre d’Alzira acollia l’acte de reconeixement a l’excel.lència acadèmica dels 167 alumnes, un homenatge a l’esforç de l’alumnat, que justament s’incrementat els ultims cursos per la pandèmica. Una felicitació pública per part de l’Ajuntament que va omplir el gran teatre de pares i mares i docents.

L’acte que es va retardar per la pandèmia va arribar per fi i tal i com va explicar la portaveu de l’alumnat va ser com un regal, un regals després d’una situació excepcional en que l’alumnat s’ha perdut moltes celebracions. Així ho expressava l’alumna Esther Giménez.

La regidora d’eduació i infància, Maria Calvo va ser l’encarregada d’obrir l’acte, un acte que va destacar com el més important, perquè l’educació és garantia de llibertat. Calvo es va dirigir no sols als xiquets i xiquetes, sinò també als pares i mares i els docents.

Ahir l’alumnat que va rebre el reconeixement era del curs 19-20, i el pròxim 3 de novembre se celebrarà el reconeixement als 162 millors expedients acadèmics del curs 20-21.

Deixa un comentari