L’Ajuntament d’Alzira recorda, de cara al cap de setmana, les últimes mesures locals per tal de frenar els contagis de Covid-19

Després de conèixer les dades registrades al nostre Departament de Salut estos últims dies, amb una incidència de quasi 1.200 casos per cada 100.000 habitants, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, insistix en la necessitat de quedar-se a casa.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, també ha volgut insistir en la importància de complir amb les mesures anunciades el passat dia 11 de gener per l’Ajuntament d’Alzira, a banda de amb les mesures posades en marxa per la Generalitat Valenciana per a tota la Comunitat. Així doncs, ha recordat que, a la nostra ciutat, es mantenen tancats parcs, jardins i zones de joc infantil, així com les dependències municipals, a les quals només es pot acudir amb cita prèvia, i les instal·lacions esportives, on només es permet l’activitat federada. S’ajornen les activitats culturals i d’oci i els espectacles programats. L’activitat acadèmica continua amb normalitat i la Biblioteca Municipal només dona servei de préstec i devolució. El control policial s’ha intensificat per tal d’assegurar el compliment d’estes mesures; tot i això, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, demana responsabilitat als alzirenys i alzirenyes. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-15-gener-2021_md_63964810_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari